COVID-19 UPDATE

Tijdelijke sluiting Napoleon Luik, Molenbeek & Huy 

Door de maatregelen die in Wallonië zijn genomen zijn wij genoodzaakt Napoleon Luik, Molenbeek & Huy tijdelijk te sluiten.

Aanpassing openingstijden 

Om de avondklok te respecteren die in Frankrijk en Wallonië van kracht zijn zullen Napoleon De Panne, Adinkerke en Néchin aangepaste openingstijden hebben. 

  • Napoleon Adinkerke: 09:00 tot 22:00
  • Napoleon De Panne Zeelaan: 09:00 tot 22:00
  • Napoleon De Panne Nieuwpoortlaan: 12:30 tot 22:00 
  • Napoleon Néchin: 06:00 tot 21:30 

Frans-Belgische grens 

Na ons te hebben geïnformeerd bij de Belgische lokale autoriteiten en op de officiële website van het ministerie van Buitenlandse Zaken, is het verbod niet van toepassing op grensbewoners en -arbeiders aan de Frans-Belgische grens. U kan dus nog steeds komen onze Napoleon Casino's komen bezoeken. 

De grensbewoners en -arbeiders aan de Frans-Belgische grens, die komen van of gaan naar een rode zone (volgens de Belgische autoriteiten), zijn niet verplicht zich in quarantaine te plaatsen noch een Covid-19-test uit te voeren. Voor een verblijf van minder dan 48u in België of in het buitenland, hebben zij niet de verplichting om de Passenger Locator Form in te vullen. Deze personen mogen zich aan beide kanten van de grens verplaatsen om zich naar de werkplaats te begeven of gebruikelijke of occasionele activiteiten uit te voeren (bvb: inkopen doen, een familielid of een kennis bezoeken, medisch bezoek, recreatieve activiteiten, …).

Gelieve de afstanden en de andere beschermende maatregelen respecteren.

Play Safe, Stay Safe! 

EXPRESS YOURSELF!

Jouw mening is belangrijk voor ons.
Neem deel aan onze enquête.