1972

How to play Dice Games.

Dice Games wonnen de laatste jaren enorm aan populariteit. Vandaag spelen enorm veel spelers op deze spannende games. De charme van de games? Ze zijn makkelijk te begrijpen en te spelen. Je hoeft in tegenstelling tot roulette geen strategie te leren. Iedere keer wanneer je speelt, maak je bovendien evenveel kans om te winnen.

Hoe werken Dice Games?

Iedere Dice Game game bestaat uit een aantal rijen en kolommen waarop verschillende symbolen staan. Zodra je jouw inzet hebt bepaald, selecteert het spel een willekeurige symbolencombinatie. Jouw doel? Zoveel mogelijk winnende combinaties van symbolen maken en zo je credits vermenigvuldigen.

Elk symbool heeft een functie. Met de gewone symbolen maak je combinaties waarmee je geld kan verdienen. Maar de meeste games bevatten ook bonussymbolen die je gratis spins of een bonusgame opleveren. Bovendien bestaan er speciale jokersymbolen die voor eender welk symbool kunnen staan.

Niet zeker welke symbolen belangrijk zijn in jouw game? Bekijk dan zeker op voorhand de uitbetalingstabel. Hier vind je een duidelijk overzicht van welke symbolen je het liefst op jouw scherm ziet verschijnen. Elke slotmachine heeft overigens zijn eigen regels en een minimum- en maximum-inzet per spel.

Welke soorten Dice Games games zijn er?

Er bestaan twee soorten jackpots. De machines met en zonder een progressieve jackpot. Hoe meer je inzet op machines met een progressieve jackpot, hoe hoger het bedrag van de jackpot. Maar de winstkansen bij games zonder een progressieve jackpot liggen wel hoger. Verder heb je de keuze uit veel verschillende Dice Games in de meest uiteenlopende thema’s.

Wat is de populairste Dice Game?

Ontdek Dice Spinner, het beste en populairste dice game in België, deze klassieker speel je exclusief bij Napoleon Casino Games. Raak jij in de bonusronde van de dice spinner?